Yanthe Geutjes

Paraveterinair

Graag zou ik me willen voorstellen. Mijn naam is Yanthe Geutjes. Samen met mijn man, zoontje Tijn en dochtertje Jolie wonen we in Beek. Natuurlijk hebben wij ook huisdieren; namelijke 2 katten, Koekie en Robje, en 1 hond Bobbie.

Vanaf 1 maart 2016 ben ik alweer werkzaam op deze praktijk. Voordat ik hier kwam, heb ik gedurende 14 jaar in 2 praktijken gewerkt. Waarvan ruim 12 jaar in een praktijk in Arnhem.

Ondertussen ben ik al helemaal ingeburgerd en heb ik het ontzettend naar mijn zin in dit goede, hardwerkende maar vooral hechte team.

Samen met Marleen en Yasha verzorg ik de puppyparty's en het puppyconsultatiebureau. Ondertussen heb ik al heel wat melktandjes zien wisselen, pubergedrag overleeft en kleine schattige puppy's tot volwassen honden zien opgroeien. Wat is er nou leuker ?!

Het werk als paraveterinair vind ik nog steeds erg leuk. Het is altijd afwisselend en je haalt er erg veel voldoening uit. Het blijft mooi om te zien wat een hechte band eigenaren met hun dier kunnen opbouwen. Het is toch geweldig om hierbij te kunnen helpen!!

Ik hoop u snel een keer te mogen ontmoeten in onze praktijk!

Terug naar overzicht